mr. Mario Biesheuvel


“We zijn klein genoeg voor een persoonlijke benadering en groot genoeg om een brede dienstverlening aan te bieden.”

Mario: “Daarin onderscheidt DHC zich van bijvoorbeeld rechtsbijstandsverzekeraars en grote advocatenkantoren. Bij ons hoeft een cliënt geen dossiernummer door te geven, we kennen onze cliënten direct. Tegelijkertijd zijn we thuis in veel verschillende rechtsgebieden, waardoor bestaande cliënten, ook bij nieuwe geschillen, gewoon weer bij ons terecht kunnen.”

Jongste advocaat

Vooralsnog is Mario de jongste advocaat bij DHC. “Dat is positief hoor”, vervolgt Mario. “De deur van mijn collega’s staat altijd voor me open. Ik houd me onder andere bezig met het insolventierecht: zo voer ik gesprekken met partijen die geïnteresseerd zijn in een doorstart, verkoop ik activa, overleg ik met schuldeisers en kan (voormalig) personeel met al hun vragen bij mij terecht. Daarnaast behandel ik arbeidsrechtzaken en buig ik me met regelmaat over huurgeschillen. In de toekomst wil ik mij graag volledig richten op deze rechtsgebieden, als curator en als adviseur.”

Redder in nood

Mario heeft bewust voor de advocatuur gekozen. “Advocaat is een commercieel en prestatiegericht beroep. Dat spreekt me aan. Het helpen van mensen in moeilijkheden is iets wat ik graag doe; soms zitten zij tot hun nek in de problemen en ben je hun ‘redder in nood’. Met raad en daad sta ik ze dan terzijde. Dat geeft me een goed gevoel!”