Over ons

Onze advocaten zijn stuk voor stuk gepassioneerd door hun vak. Dat merkt u vanaf het moment dat u bij ons binnenstapt. Energiek en bevlogen gaan we voor u aan de slag. Topkwaliteit leveren is onze enige optie.

Adviseren, onderhandelen, procederen. We kiezen niet de gemakkelijkste weg, maar de weg die voor u het meeste oplevert. We houden de regie, zijn niet bang om knopen door te hakken, gaan net dat stapje verder en schuwen een stevige confrontatie niet. Waarbij we natuurlijk vierkant achter u staan.

Visie

In een steeds veranderende wereld en economie worden juridische zaken complexer en meer kennis- en kostenintensief.

Als organisatie of onderneming heeft u regelmatig te maken met juridische vraagstukken, die een antwoord vragen binnen een wijzigend landschap van wet- en regelgeving. Ook als particulier komt u hier steeds vaker mee in aanraking, gewenst of ongewenst. Wat er ook speelt, DHC Advocaten streeft ernaar uw beste partner te zijn in juridische dienstverlening.

Werkwijze

Gratis kennismakingsgesprek

Heeft u een juridisch probleem of een juridische vraag? We nodigen u van harte uit voor een gratis kennismakingsgesprek. Zo kunt u vertrouwd raken met ons kantoor en uw advocaat en uitleggen wat uw juridische probleem of vraag is.

Gorinchem

Vraag een Gorkumer om een advocatenkantoor in zijn stad te noemen en de kans is groot dat ‘DHC Advocaten’ het antwoord is.

We zijn het grootste advocatenkantoor in Gorinchem en daar zijn we best trots op. Niet voor niks is ons logo ontstaan uit de vlag en het wapen van Gorinchem. Van oudsher heeft DHC veel trouwe cliënten uit de regio. Al weten inmiddels ook veel cliënten daarbuiten ons prima te vinden.