“Wij doen al meer dan 25 jaar naar volle tevredenheid zaken met DHC Advocaten. Wij ervaren DHC Advocaten als een dynamisch en modern advocatenkantoor, waar hard voor onze belangen gewerkt wordt. Daarnaast vinden wij het zeer prettig dat steeds met ons meegedacht wordt om het beste resultaat te bereiken.”

_Van der Brugge Makelaardij Verzekeringen Hypotheken en Van der Brugge & Snoek Bedrijfshuisvesting

“Wij hebben diverse keren een beroep gedaan op de diensten van DHC Advocaten en in alle gevallen is dit naar grote tevredenheid geweest. DHC Advocaten zijn concreet, to-the-point en weten ingewikkelde juridische vraagstukken te vertalen naar begrijpelijk Nederlands. Daarnaast behartigen DHC advocaten niet enkel de belangen van “het dossier”, maar houden ze ook in bredere zin rekening met de toekomstvisie van het bedrijf. Hierdoor heeft DHC mede bijgedragen aan het fundament van ons hedendaagse bedrijf.”

_Van der Vliet Wonen / Superkeukens Arkel

“Over de zaken die ik met DHC Advocaten heb gedaan ben ik zeer tevreden. Er wordt snel geschakeld en ik kon alle keren op korte termijn terecht. Een professionele houding naar de wederpartij en heldere begrijpbare taal naar de client toe. Dat geeft vertrouwen en duidelijkheid.”

_Espressobar Hugo / Gastrobar Meneer de Groot, Robbert Koster

Via een wederzijdse collega werden we gewezen op de diensten van DHC advocaten. De snelheid waarmee we af konden spreken, de accuraatheid en de doortastendheid waarmee gewerkt werd, hebben ons enorm geholpen. We hebben de samenwerking en het sparren over de mogelijkheden als bijzonder prettig ervaren.

_Plattel & Van Gils, Zorg voor uw uitvaart

“DHC Advocaten zijn in staat snel tot de kern te komen. Met hun gespecialiseerde kennis op vennootschapsrechtelijk terrein hebben we steeds passende oplossingen gevonden voor de issues die we hadden. Hun persoonlijke nuchtere aanpak waarderen wij zeer.”

_Holland Fashion Investments BV / Latenzo

“In het geval je als ondernemer vakkundige ondersteuning nodig hebt, waarbij snelheid, parate kennis en strategie van belang zijn ben je bij DHC Advocaten aan het goede adres. Binnen twintig minuten na het eerste contact had ik zoveel vertrouwen in de goede afloop, dat ik me geen grote zorgen meer maakte, hetgeen ook meer dan werd waargemaakt. Door de slagkracht van dit kantoor, door ontlasting van mijn zorgen, kon ik gelijk mijn eigen werk weer oppakken. Dus laat je probleem niet voortslepen en schakel vakmensen in, in dit geval dus DHC advocaten.”

_Ambiance zonwering Bakker, Jaap Bakker

Heb al een aantal maal gebruik mogen maken van de diensten van DHC. Dit heb ik als professioneel en zeer prettig ervaren. Er werd goed naar me geluisterd en er is in een heel kort tijdsbestek nauwkeurig naar de kern van de zaak gegaan zodat het in detail klopte. Daardoor werd de zaak ook binnen de kortst mogelijke tijd opgelost.

_Vlot Groep, Nick Vlot