mr. Mario Biesheuvel

Telefoonnummer
0183 631 033

Emailadres
biesheuvel@dhcadvocaten.nl

Mario Biesheuvel

“We zijn klein genoeg voor een persoonlijke benadering en groot genoeg om een brede dienstverlening aan te bieden.”

Mario: “Daarin onderscheidt DHC zich van bijvoorbeeld rechtsbijstandsverzekeraars en grote advocatenkantoren. Bij ons hoeft een cliënt geen dossiernummer door te geven, we kennen onze cliënten direct. Tegelijkertijd zijn we thuis in veel verschillende rechtsgebieden, waardoor bestaande cliënten, ook bij nieuwe geschillen, gewoon weer bij ons terecht kunnen.”

Ondernemers en particulieren

Na het afronden van zijn studie is Mario in 2012 als advocaat in dienst getreden bij DHC. Waar hij in zijn beginjaren een brede praktijk had, heeft hij zich inmiddels echter al geruime tijd gespecialiseerd in het arbeids- en insolventierecht en adviseert en procedeert hij op het gebied van contracten. “Ik sta zowel ondernemers als particulieren bij. Het regelmatig ‘van kant wisselen’ maakt het mogelijk te anticiperen op het denken en handelen van de wederpartij, waarvan de cliënt kan profiteren bij het bepalen van de strategie binnen een dossier.”

Redder in nood

Mario heeft bewust voor de advocatuur gekozen. “Advocaat is een commercieel en prestatiegericht beroep. Dat spreekt me aan. Het helpen van mensen in moeilijkheden is iets wat ik graag doe; soms zitten zij tot hun nek in de problemen en ben je hun ‘redder in nood’. Met raad en daad sta ik ze dan terzijde. Dat geeft me een goed gevoel!”

Specialismen

Mario heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:
–  Arbeidsrecht (Pensioenen)
–  Insolventierecht (Faillissement)
– Huurrecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Hart voor Gorinchem

Mario is geboren en getogen in Gorinchem. Netwerken in de regio en zich actief inzetten voor de stad heeft hij hoog in het vaandel staan.