mr. Hans Schuurbiers


“Samen de tactiek uitstippelen doe ik graag.”

Hans: “Als geboren en getogen Gorkumer voel ik me thuis bij DHC Advocaten. Inmiddels werk ik er al jaren met veel plezier en ben niet van plan ooit nog weg te gaan.”

Advocaat, curator en bedrijfsadviseur

“Ik treed veel op als curator in faillissementen. In het insolventierecht spelen vaak grote belangen, het moet 100% goed geregeld zijn, anders loopt het spaak. Dat maakt het spannend, je moet je hoofd koel houden in alle hectiek, daar houd ik van. Als advocaat adviseer ik bedrijven op het gebied van insolventierecht. Cliënten kunnen daarnaast bij mij terecht met andere, meer algemene, juridische vragen over hun bedrijfsvoering. Denk aan geschillen met klanten of leveranciers, maar ook aan samenwerkingsverbanden en aandeelhoudersovereenkomsten. Als het nodig is, procedeer ik uiteraard ook voor mijn cliënten.”

Samen tactiek uitstippelen

“Mijn vak is dynamisch en heel divers. Als advocaat ben je meestal van het begin af aan betrokken bij een zaak. Je schrijft stukken, adviseert, onderhandelt, procedeert en hebt vooral veel contact met je cliënten. Samen de tactiek uitstippelen met mijn cliënten doe ik graag, waarbij het veel voldoening geeft als ik bedrijven die dreigen af te glijden kan helpen, zodat ze weer een toekomst hebben.”