Hart voor Gorinchem

Vraag een Gorkumer om een advocatenkantoor in zijn stad te noemen en de kans is groot dat ‘DHC Advocaten’ het antwoord is. We zijn het grootste advocatenkantoor in Gorinchem en daar zijn we best trots op. Niet voor niks is ons logo ontstaan uit de vlag en het wapen van Gorinchem. Van oudsher heeft DHC veel trouwe cliënten uit de regio. Al weten inmiddels ook veel cliënten daarbuiten ons prima te vinden.

Markant pand

Ons markante pand aan de Grote Markt is een heuse bezienswaardigheid. Het pand dateert uit 1902, is ontworpen door de bekende Gorkumse architect J. de Bie en behoort tot de meest bekende bouwwerken in Gorinchem. Vooral de Jugendstil-elementen en het kenmerkende dak springen in het oog. Interessant detail: de bouwtekeningen hangen aan de muur in ons kantoor.

Vertrouwd gezicht

Al sinds de zeventiger jaren zijn we gevestigd aan de Grote Markt. We mogen gerust concluderen dat niet alleen ons kantoor een lange historie heeft, maar ook onze huidige advocatenpraktijk een traditie van continuïteit kent. Wij zijn een vertrouwd gezicht in de regio Gorinchem.

Betrokken

Als kantoor zijn we maatschappelijk betrokken door sponsoring van Gorinchemse verenigingen en evenementen, zoals de Zomerfeesten Gorinchem. De meeste kantoorgenoten zijn woonachtig in de (regio) Gorinchem en maken daar onderdeel uit van het sociale leven. Meer hierover leest u op de persoonlijke pagina’s van onze advocaten.


“Vanuit mijn interesse voor architectuur ben ik er trots op om in zo’n prachtig pand te werken.” Edy Hoogendam